Bitcoin prijs niet in staat om voorbij $9190 te breken, wat is het volgende

De Bitcoin-prijs steeg over de $9190 op 4 juli. Maar de koning van de cryptografie was niet in staat om de positie op dat niveau te handhaven door de $9045 mark te verlagen en de markt mee te nemen. De cryptokoning BTC werd waargenomen in de handel tussen de $9040 en $9200 prijsniveaus.

De Bitcoin-prijs zag de dagen hoog op de $9193 terwijl het dieptepunt van de dag werd waargenomen op de $9002. Terwijl op het moment van schrijven de BTC-prijs op $9045,26 staat.

Bitcoin-prijs in de lift?

Rocket Bomb is een TradingView-analist die drie mogelijke scenario’s heeft besproken die het BTCUSD-paar als volgende kan aannemen. De analist verklaarde dat de Bitcoin Profit -markt al vrij onzeker is en dat er geen bevestiging is of de prijs nu zal stijgen of dalen.

De analist suggereert dat de traders voorlopig bij hun eigen strategieën blijven, terwijl ze een stop-loss in een bepaalde richting aanduiden.

Terwijl ze flair traden, suggereerde Rocket Bomb dat het BTCUSD-pair de dalende trendlijn zou kunnen doorbreken. Wat het tweede scenario betreft, suggereert de analist dat de koers na enige vertraging zou kunnen dalen naar de $5000 mark alvorens de trendlijn in de bovenstaande grafiek te passeren. In het laatste scenario zou de koers niet kunnen doorbreken en zal deze onder de dalende trendlijn blijven.

De analist benadrukte vergelijkbare aanhoudende bewegingen van het BTCUSD-pair in het verleden, gevolgd door de koersreacties in een bepaalde richting.

Bitcoin-prijs op weg naar stieren?

Guapeva, de TradingView-analist, heeft een stierenflits voor het BTCUSD-pair op de 1D-grafiek gemarkeerd. De analist gelooft dat het BTCUSD-pair momenteel handelt in een dalend parallel kanaal dat begon op 23 mei.

Hij denkt dat als de BTC-prijs boven dit dalende parallelle kanaalhandelspatroon breekt, de koers van de cryptocijfers naar het retracementniveau van 3,53 zou kunnen stijgen.

De bull flag kwam voor tussen 10 en 21 mei, terwijl de Moving Average Convergence Divergence indicator een bullish divergence heeft laten zien, net als de Stochastic Relative Strength Index (RSI).